Почетна ВЕСТИ ВЕСТИ 2018-2019 Добродошли драги прваци!
Добродошли драги прваци! Штампа Ел. пошта
недеља, 09 јун 2019 20:41

 


Четвртак, 06.06.2019. године

 


Поводом пријема наших будућих првака, ученици нижих разреда наше школе припремили су пригодан програм за наше нове другаре.Тог дана нисмо крили задовољство и била нам је частшто су наши будући ученици са својим родитељима дошли, а ми смо се потрудили да им на најбољи могући начин пожелимо добродошлици.

За све нас, а посебно за родитеље првака, важан је и незабораван догађај - полазак у први разред. Од тог дана школа постаје њихово царство. у коме ће се дружити, учити и играти се са својим вршњацима. Али, чувајмо је и за децу која ће доћи после нас.
Први сусрет са учионицом, учитељима, другарицама и друговима, са којима ће наша деца чинити одељење, везан је за сваког првака. Тај дан памти цела породица.
Насмејано лице и пријатно осећање треба да буде слика коју ће дете заувек памтити и носити у срцу.Учитељица Јелена Ћуковић са својим ученицимаУчитељица Данијела Мијаиловић са својим ученицимаУчитељица Мелида Вукићевић са својим ученицима
Зато, уз најлепше жеље, да вам  драги будући прваци, боравак у нашој школи увек буде песма, игра и забава још једном желимо вам добродошлицу.

Текст: Радунка Миловановић

Фото: Данијела Мијаиловић

Мелида Вукићевић


Добродошли драги прваци !!!!

 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian
Банер
Банер
Банер
Банер