Почетна АРХИВА ШКОЛСКА 2019-2020 ВЕСТИ 2019-2020 Новогодишњи празници 2020.
Новогодишњи празници 2020. Штампа Ел. пошта
субота, 28 децембар 2019 13:27

 

У сусрет Новој години ученици наше школе организовани су низ активности.


Одборници СО Гроцка нашим ученицима даривали су новогодишње поклоне. Слободно време искористили су за обилазак манастира у Горњој Сочаници.Видео материјал погледајте на YouTube каналу локалне телевизије РТВ МИР из Лепосавића.


кликом на слику за видео


Издвојено одељење у Вучи:Ученици првог и трећег разреда су активно учествовала у декорацији новогодишњих мотива, кићењу јелке и прављењу новогодишњих честитки.


Учитељица Ивана Милић им је приредила пригодну новогодишњу приредбу. Деца су активно учествовала у рецитацијама, драмским текстовима и другим уметничким кореографијама.
Посебну захвалност дајемо директору школе, који је дошао и уручио деци новогодишње пакетиће и уједно био гост овог нашег лепог дешавања.

Дечијој радости није било краја, што говоре њихови осмеси.Тест и фото:

Ивана Милић, проф. разредне наставе


Издвојено одељење у Горњој Сочаници:


Мали креативци Горње Сочанице својим рукотворинама су креирали праву зимску чаролију.Својим вредним ручицама правили су украсе и њима, са својим учитељицама, окитили необично једноставну јелку.
Зимска идила завладала је и по прозорима наших учионица, а пано је заблистао дечијим цртежима.СРЕЋНА НОВА 2020. ГОДИНАДиректор школе посетио је издвојено одељење и том приликом поделио новогодишње пакетиће ученицима.Текст и фото:

Јелена Ћуковић, проф. разредне наставе

Данијела Мијаиловић, проф. разредне наставе
 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian