Новогодишњи поклони Штампа Ел. пошта
четвртак, 27 јануар 2022 11:49

Сарадњом братских општина Стара Пазова и Лепосавић, ученицима Основне школе "Вук Караџић" у Сочаници додељени поклони поводом школске славе Светог Саве.

 

 

Председник општине Лепосавић Зоран Тодић са сарадницима посетио је данас Основну школу „Вук Караџић“ у Сочаници и овом приликом ученицима од првог до четвртог разреда као и издвојеним одељењима у Вучи и Горњој Сочаници уручио поклон пакетиће уочи обележавања школске славе Светог Саве. Већину ових поклон пакетића обезбедила је наша братска општина Стара Пазова на челу са председником Ђорђем Радиновићем.

 

Председник Тодић упутио је речи захвалности братској општини Стара Пазова и председнику Ђорђу Радиновићу и истакао да ће општинско руководство наставити да води рачуна о свим ученицим, сваком детету на територији општине Лепосавић, јер улагање у образовање је заправо улагање у бољу и сигурну будућност.

 

„Ништа на овом свету није лепше и искреније од дечијег осмеха, зато је нама сваки тренутак проведен са децом посебан. Као и претходних година уочи Савиндана обезбеђени су поклон пакетићи за све ученике од првог до четвртог разреда. Овог пута пакетићи су стигли из наше братске општине Стара Пазова, којима ми неизмерно захваљујемо на бризи и подршку коју добијамо од њих", истакао је Тодић који овом приликом свим ученицима, наставницима и директору школе честитао школску славу Светог Саву.

 

 

Директор школе Драган Радовановић, наставно особље и ученици захвалили су се руководству општине Стара Пазова и општинском руководству на поклонима које су обезбедили, али и на константној бризи и подршци у стварању бољих услова за стицање знања, рад и боравак ученика у што бољим условима.

 

 

Текст и фото:

Милица Влашковић

 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian