Почетна ВЕСТИ ВЕСТИ 2022-2023 Дечија недеља у нашој школи
Дечија недеља у нашој школи ПДФ Штампа Ел. пошта
субота, 08 октобар 2022 08:22

 

Традиционално, као и сваке године до сада, прва недеља октобра посебно је посвећена најмлађима. Наша школа деценију уназад врло активно узима учешће и организује бројне активности у оквиру програма Дечије недеље.

 

 

У реализацији планираних активности укључени су сви учесници, како из матичне школе тако и они који наставу похађају у издвојеним одељењима у Вучи и Горњој Сочаници. Деца су са радошћу цртала на школском дворишту, изражавајући своју креативност и маштовитост, а одржане су и "Игре без граница", где су се ученици надметали у неколико дисциплина и на крају се сложили да победника нема, победницу су сви!

Такође, ученици су имали прилику да упознају нашу чувену глумицу Наду Блам која одиграла хумористичку представу под називом "Бака Нака" у Дому културе у Сочаници. Малишани нису крили задовољство и радост на лицима тога дана.

Нада Блам

 

Наши учитељи у сарадњи са родитељима и осталим колегама припремили су пригодну приредбу која је била у духу овогодишњег слогана "Шта детету треба да расте до неба", као и маскенбал под називом "Јесење чаролије".

Предивни костими у јесењим тоновима красили су наше школско двориште. Сасвим заслужено прво место за најбољи костим припало је ученику II-2 одељења Вукашину Настићу који ће представљати нашу школу 20. октобра у Лепосавићу на Дан општине.

 

Вукашин Настић, 2. разред

Наше мало славље употпунили су бројни мештани наше Месне заједнице.

Ово је била још једна прилика да све подсетимо да деца увек морају да буду заштићена и срећна, да треба да живе у здравом окружењу и време проводе у игри, учењу, забави и дружењу.

 

Колектив школе: Јелена Ћуковић, Мирјана Костић, Радунка Миловановић, Слободанка Јовановић, Мелида Вукићевић, Марија Милојевић и Светлана Ђурђевић

 

Текст и фото:

Слободанка Јовановић

 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian
Банер
Банер
Банер
Банер