Почетна ВЕСТИ ВЕСТИ 2022-2023 Дечија представа "Планета чиста нек' заблиста"
Дечија представа "Планета чиста нек' заблиста" ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 27 март 2023 21:43

 

Представа за децу „Планета чиста нек заблиста“ у извођењу Дечје и омладинске позоришне трупе „Мали театар“ одиграна је данас у Лепосавићу (Културни центар „Сава Дечанац“). После представе емитован је музички спот „Ода природи“, који су, на основу песме Хелене Лакићевић, реализовали полазници радионице у Лепосавићу под менторством Ненада Милосављевића и Бранислава Васовића.

 

Представа, која је рађена по тексту Слободана Миљковића и у режији Дуње Николић премијерно је изведена у октобру прошле године у оквиру IV Еко арт феста који организује митровачки „Акваријус“.

У представи играју Ања Петронијевић, Ленка Дикић, Хана Живковић, Емилија Минић, Филипа Мрђа, Софија Соврлић, Лена Андрић, Страхиња Орловић, Теодора Зарковић, Теодора Јелић, Миа Лазаревић.

Асистент редитеља је Симона Димитријевић, дизајн светла поверен је Драгану Илићи, дизајн звука Влади Павићу, за костиме је био задужен Стефан Бошкоћевић а за сценографију Миљана Дунђерин.

У публици су се налазили и ученици 4. разреда, издвојеног одељења у Вучи, који су имали и мали допринос у извођењу представе.

 

Текст и фото:

Милица Влашковић

 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian
Банер
Банер
Банер
Банер