Почетна АРХИВА ШКОЛСКА 2012-2013 ВЕСТИ 2012-2013 Квадратура круга о Михајлу Гвозденовићу
Квадратура круга о Михајлу Гвозденовићу ПДФ Штампа Ел. пошта
субота, 16 фебруар 2013 00:00

Екипа емисије Квадратура круга направила је животну причу о ученику 7. разреда наше школе Михајлу Гвозденовићу.
Наш Михајло, од куће до школе,  свакодневно прелази 10-так километара, од чека око 4 километара пешице а остатак пута аутобусом или возом. И поред свих проблема, који га на путу прате,  Михајло је веома успешан у свим школским обавезама.


Уколико из неког разлога нисте погледали емисију на ТВ-у , иста се налази на сајту РТС-а на адреси www.rts.rs или кликом на ЛИНК ОВДЕ.
Погледајте видео овде.
Крајем марта месеца, аутор емисије Квадратура круга, Бранко Станковић са својом екипом, био је још једном у посети нашем месту.Овог пута своју причу о нашем ученику Михајлу Гвозденовићу наставили су хуманитарном акцијом. Наиме, од дана емитовања до сада, јавио се велики број добрих људи и организација како би олакшали нашем ученику да преброди своје проблеме.

Том приликом Бранко Станковић је поклонио 300 еура од организације "МАЛИ СВЕТ" из Дубаија, сликарка Ружица Беба Павловић је поклонила новац, Никола Крстић из Београда поклонио је гардеробу, Мирослав Настић из Београда - рођен у Ибарској Слатини поклонио је 100 еура, и многи  други.
Фирма Capriolo из Београда поклонила је бициклу, коју је уручио представник фирме Дејан Масларевић.
Драган Стојановић, одговорни уредник редакције Актуелности РТС-а, поклонио је новац и компјутер који је послала породица Ивана и Марије Велебит из Руме. Акцији се и даље прикључују дародавци из свих крајева.

Михајло Гвозденовић се захвалио на поклонима.


Видео погледајте овде.

Такође погледајте видео и на сајту РТС-а .


ХВАЛА СВИМА !!!!

 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian
Банер
Банер
Банер