Почетна АРХИВА ШКОЛСКА 2012-2013 ВЕСТИ 2012-2013 Ученик и Спортиста генерације 2012-2013
Ученик и Спортиста генерације 2012-2013 ПДФ Штампа Ел. пошта
недеља, 16 јун 2013 12:17

На седници Наставничког већа наше школе одржане дана 30.маја 2013. године донета је одлука да се за Ученика генерације за школску 2012-2013. годину прогласи Јована  Ђорђевић, ученица VIII-1 разреда. Такође, за Спортисту генерације проглашене су сестре-близнакиње Јована и Невена Вукадиновић, ученице VIII-2 разреда.

 

Јована Ђорђевић


Јована Ђорђевић је рођена 05. априла 1998. године у Новом Пазару. Веома је вредна ученица, на свим школским такмичењима  увек је показивала одличне резултате и увек се враћала са дипломом. За себе каже да жели да упише Средњу медицинску школу у Краљеву, смер фармацеутски техничар. Обожава да чита књиге и обожава природу. Волела би да у блиској будућности постане добар фармацеут. Као Ученик генерације поручила би будућим генерацијама да се потруде, што више могу, и да нашу школу представе у што бољем светлу.
Јована и Невена Вукадиновић


Сестре Вукадиновић су рођене 12. септембра 1998. године у Новом Пазару. Доста дуго се баве спортом, увек су у школској спортској екипи, без обзира да ли се ради о одбојци, рукомету, кошарци или малом фудбалу. Свој допринос дале су и ове године где су наше ученице освојиле одлична места на окружним такмичењима.

Oмиљени спортови су им одбојка, кошарка, фудбал, тенис и стони-тенис. Тренирају одбојку у ОК "СПОРТ КОП" у Лепосавићу. Предлажу и млађим генерацијама да се баве спортом, због одржавања форме.

Јована планира да упише Средњу медицинску школу у Косовској Митровици, а Невена гимназију у Средњој школи "НИКОЛА ТЕСЛА" у Лепосавићу.

ЖЕЛИМО ВАМ ПУНО УСПЕХА У ДАЉЕМ ШКОЛОВАЊУ И РАДУ !!!!

 


 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian
Банер
Банер
Банер