Почетна АРХИВА ШКОЛСКА 2012-2013 ВЕСТИ 2012-2013 Најуспешнији ученици завршног разреда
Најуспешнији ученици завршног разреда Штампа Ел. пошта
недеља, 16 јун 2013 14:26


На седници Наставничког већа наше школе одржане дана 30.маја 2013. године донета је одлука да се за Ученика генерације за школску 2012-2013. годину прогласи Јована Ђорђевић,  за Спортисту генерације проглашене су сестре-близнакиње Јована и Невена Вукадиновић, а носиоци дипломе "ВУК КАРАЏИЋ" су Јована Ђорђевић, Ивана Гајић и Сања Милојевић.Ивана Гајић, Јована Ђорђевић и Сања МилојевићУЧЕНИК ГЕНЕРАЦИЈЕ 2012-2013


Јована Ђорђевић је рођена 05. априла 1998. године у Новом Пазару. Веома је вредна ученица, на свим школским такмичењима увек је показивала одличне резултате и увек се враћала са дипломом. За себе каже да жели да упише Средњу медицинску школу у Краљеву, смер фармацеутски техничар. Обожава да чита књиге и обожава природу. Волела би да у блиској будућности постане добар фармацеут. Као Ученик генерације поручила би будућим генерацијама да се потруде, што више могу, и да нашу школу представе у што бољем светлу.

 


СПОРТИСТА ГЕНЕРАЦИЈЕ 2012-2013


Сестре Вукадиновић су рођене 12. септембра 1998. године у Новом Пазару. Доста дуго се баве спортом, увек су у школској спортској екипи, без обзира да ли се ради о одбојци, рукомету, кошарци или малом фудбалу. Свој допринос дале су и ове године где су наше ученице освојиле одлична места на окружним такмичењима.
Омиљени спортови су им одбојка, кошарка, фудбал, тенис и стони-тенис. Тренирају одбојку у ОК "СПОРТ КОП" у Лепосавићу. Предлажу и млађим генерацијама да се баве спортом, због одржавања форме.

Јована планира да упише Средњу медицинску школу у Косовској Митровици, а Невена гимназију у Средњој школи "НИКОЛА ТЕСЛА" у Лепосавићу.Носиоци дипломе "ВУК КАРАЏИЋ"


са одељенском старешином Лидијом Васић


Ивана Гајић је рођена 30.августа 1998.године у Косовској Митровици. Жели да упише Средњу медицинску школу у Крагујевцу, смер фармацеутски техничар. Одувек воли да помаже другима. Из основне школе памтиће друштво, другарске шале. Слободно време проводи за компјутером или у шетњи са друштвом. Као овогодишњи "Вуковац" жели да поручи будућим генерацијама да се потруде и остваре што бољи успех у школи.


Сања Милојевић је рођена 21. јула 1998. године у Косовској Митровици. Наставак школовања жели да настави у Краљеву као фармацеутски техничар.

"Из основне школе ћу памтити своје друштво, професоре и све што се десило током осмогодишњех школовања. Желим да поручим будућим генерацијама да у што бољем светлу представе своју школу" - рекла нам је Сања.Ученик генерације са одељенским старешиномСпортисте генерације са Лидијом Васић


ЖЕЛИМО ВАМ ПУНО УСПЕХА У ДАЉЕМ ШКОЛОВАЊУ И РАДУ !!!!

 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian
Банер
Банер
Банер