Блог предмета ТИО Штампа Ел. пошта
понедељак, 10 март 2014 21:27

Овај блог намењен је свим ученицима који желе да прошире своја знања и ван учионице. На странама можете пронаћи садржаје за додатно учење Тио.Као наставник желим да код својих ученика у што већој мери развијем вештине 21. века, да их мотивишем и ангажујем, подстакнем код њих одговорност према сопственом учењу и целоживотно учење. Трудим се да своју наставу проширим и изван учионице укључујући у њу разне облике неформалног и информалног учења, и наравно, електронско учење.


www.draganatio.comСви који желе да науче нешто више моћи ће на овим странама да пронађу доста материјала као допуну за садржаје који се обрађују на часовима, презентације, видео материјали, слике, анимације, симулације, тестове, радне вежбе….
Уколико се не сналазите или има додатних питања можете их постављати у коментарима…


Предметни наставник Драгана Чакаревић


Усавршавање у установи

У нашој школи је 06. марта 2014. године  одржан стручни скуп са темом Приказ блога Техничко и информатичко образовање Драгана.
Приказу блога предходио је уводни део на коме је колегиница Драгана Чакаревић  предочила начин и разлоге да се у наставу уводе новине које су уско везане за ИТ и Дигитално доба које нас окружује.
Презентацију можете преузети овде -  Приказ Блога ТиИОДрагана -


За више информација о свему посетите блог на адреси   http://draganatio.com/ .

 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian