Почетна АРХИВА ШКОЛСКА 2015/2016 ВЕСТИ 2015-2016 Конференција и сајам Нове технологије БГ 2016.
Конференција и сајам Нове технологије БГ 2016.
понедељак, 07 март 2016 22:26

 

Ове године трећи пут по реду организован догађај посвећен употреби информационо-комуникационих технологија (ИКТ) у образовању – конференција и сајам “Нове технологије у образовању 2016” одржан у Белеxпоцентру у Београду 26. и 27. фебруара 2016.
Циљ конференције био је пружање  подршке предшколским установама, школама, универзитетима и другим организацијама које се баве образовањем да постану иновативније, да осавремене процес учења и на што бољи начин искористе могућности које нове технологије пружају. Свима који су прсуствовали пружена је  прилика да чују светске стручњаке и нађу инспирацију тако што ће екпериментисати са новом технологијом и срести интересантне саговорнике/партнере из региона, али и целог света.

О овим темама говорило  се на великој регионалној конференцији у Београду, а био је организовн  и сајамски програм у оквиру кога су своја решења представиле компаније, издавачке куће и образовне институције из Србије и региона и из Велике Британије.

Представљен је велики број примера добре праксекоја укључује  примену ИКТ у предшколском образовању, употребу ИКТ кроз целоживотно учење и примерима добре праксе које стижу од представника ових области.

 

Детаљније погледајте на сајту наставнице Драгане Чакаревић - http://draganatio.com/ .

 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian