Почетна ВЕСТИ ВЕСТИ 2018-2019 Дечија недеља у нашој школи
Дечија недеља у нашој школи
субота, 06 октобар 2018 16:56

 



Манифестација Дечија недеља одржава се сваке године у октобру месецу са циљем да се скрене пажња јавности на децу и младе,  на дете као носиоца права на његове потребе у породици и друштву.



Свако дете има право на одрастање у што бољим условима, па у складу са тим је овогодишњи слоган Дечије недеље који гласи "Моје је право да живим срећно и здраво - за одрастање без насиља".



Годинама уназад и деца наше школе са радошћу се укључују у реализацију програма поводом недеље која је посвећена баш њима.



Заједно са својим учитељима и наставницима реализују радионице и низ активности, попут шарања и улепшавања школског дворишта, надметања у различитим спортским и другим креативним играма, а све у складу са том овогодишњим слоганом.



Исто тако наша деца из издвојених одељења у Вучи и Горњој Сочаници сада већ традиционално, уз помоћ својих учитељица и наставника, организују "Игре без граница", где се ученици надмећу ко ће први доћи до циља у следећим активностима: скакање у врећама, плес са балонима и преношење јајета у кашики.



Задовољство и осмеси на дечијим лицима најбоље потврђују колико ученици уживају у оваквим активнистима и са колико нестрпљења и радости исчекују следећу годину.





Слике показују више од речи.







Текст: 

Слободанка Бараћ, наставник грађанског васпитања
Фото:

Милица Милојевић, проф. разредне наставе

Светлана Радосављевић, учитељица

Загорка Миладиновић, учитељица

Јелена Ћуковић, проф. разредне наставе


Повезане вести: Дечја недеља у Горњој Сочаници 2018

 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian
Банер
Банер
Банер
Банер