Get active - Poster ПДФ Штампа Ел. пошта
среда, 14 децембар 2022 10:49

Наставник енглеског језика Иван Лемпић је дана 2.12.2022. године у одељењу 7/2 одржао угледни час. Назив наставне теме био је „Get active – Poster“, тип часа утврђивање, а главни циљ усвајање језичких садржаја који се односе на различите начине вођења здравог живота.

 

Ученици су имали задатак да на енглеском језику представе које су најважније ствари које доприносе очувању здравља сваког од нас. Ученици су били подељени у три групе, где је свака имала задатак да истражи дату тему, направи постер и изабере једног представника који ће све то презентовати.

 

Сви ђаци су активно учествовали у изради презентације, сарађивали и одлично одрадили своје задатке. Од кључних компетенција посебно је истакнута она која се односи на одговоран однос према здрављу као веома битном сегменту савременог живота. Овакав начин рада чини наставу интересантнијом и усмерава ученике на међусобну сарадњу и на активно учешће сваког појединца.

 

На крају су представници група на енглеском језику презентовали своје радове, што потврђује да је најважнији задатак на часовима овог предмета остварен-ученици самостално користе енглески језик да опишу неки актуелни догађај, ситуацију или тему.

 

 

Наставник енглеског језика у одељењу 7/2

Иван Лемпић

 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian
Банер
Банер
Банер
Банер