Почетна ВЕСТИ Наградни конкурс "ДИГИТАЛНИ ЧАС"
Наградни конкурс "ДИГИТАЛНИ ЧАС" ПДФ Ел. пошта
среда, 23 март 2011 11:03


Министарство за телекомуникације и информационо друштво покренуло је наградни конкурс под називом „Дигитални час“, чији је циљ подстицање наставника основних школа на ефективну и разноврсну употребу информационих и комуникационих технологија у настави. Конкурс је отворен до 5. маја 2011. године и намењен је наставницима разредне наставе и предметним наставницима основних школа који успешно користе информационе и комуникационе технологије у настави и који су креативни у раду.



Предмет конкурса је рад који садржи приказ једне наставне јединице и који показује употребу информационих технологија као наставног средства. Сви радови биће подељени у три групе према наставним предметима. За сваку групу предмета биће додељена по једна прва награда, три друге награде и дванаест трећих награда. Министарство за телекомуникације и информационо друштво ће доделити и три специјалне награде за иновативност, интерактивност и интердисциплинарност. Радови који буду одговорили на захтеве конкурса биће објављени у Електронском зборнику радова „Дигитални час“ на Web страни www.digitalnaskola.rs/cas

Конкурс је отворен до 5. маја 2011. године. Сви заинтересовани наставници могу се пријавити попуњавањем електронске пријаве на Web страни www.digitalnaskola.rs/cas. Сви радови пристигли до 5. маја 2011. године биће оцењени од стране стручне комисије, a резултати конкурса биће објављени 1. јуна 2011. године.

 

Више о свему на сајту Министарства просвете.

 

 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian
Банер
Банер
Банер
Банер