Почетна АРХИВА ШКОЛСКА 2011-2012 ВЕСТИ 2011-2012 Отворена је фискултурна сала
Отворена је фискултурна сала ПДФ Штампа Ел. пошта

 


Радови на изградњи школске фискултурне сале започети су још 1998. године.

Након познатих догађаја у току 1999. године радови су обустављени, а затим  2003. године настављени  уз финансијску помоћ Владе Републике Србије.Почетак радова на изградњи фискултурне сале


Сам пројекат изградње фискултурне сале укључивао је и изградњу потребних свлачионица и купатила за потребе наших ученика и других спортиста.Свлачионице у приземљу, кабинети и канцеларије на спрату


Укупна површина изграђеног објекта износи око 800м2.

Након отклањања одређених грађевинских недостатака, а уз велико разумевање представника СО Лепосавић стекли су се услови за добијање употребне дозволе.

Свечано отварање фискултурне сале обављено је на Дан школе, 08. новембра ове године. 

Отварању сале присуствовао је велики број мештана Сочанице, представници СО Лепосавић, свештенсво манастира Усековење св. Јована у Сочаници .
Фискултурна сала је  делимично опремљена  наставним средствима. Димензије сале су ширина 19,50м, дужина 28,80м.У недостатку кошева и голова фискултурна сала ће се користити у ограниченом обиму.
У приземљу објекта постоје свлачионице за ученике, кабинет за наставнике физичког васпитања, просторије за складиштење спортске опреме, као и неколико купатила са туш кабинама.

На спрату објекта налази се неколико канцеларија за административно особље школе, кабинети информатике и музичке културе и школска библиотека са преко 5.000 наслова.


Поред ученика школе фискултурну салу ће користити и поједини локални спортски клубови и мештани Сочанице.
 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер